2016. november 21. 15:57 - Raptors Airsoft Team

Áll az alku Raptors módra

A csapat hétvégén megrendezte a második közös játékát a Szekszárd Airsoft Barátikörrel.

Ezúttal egy nappal előbb mentünk hogy ne keljünk olyan korán, és hogy mindneki friss legyen. Plussz így több időnk volt hogy nagyobb és jobb fedezékeket tudjunk csinálni oda, ahol régebben nyíltabb volt a terep...kepernyofoto_2016-11-21_13_12_23.pngMiután befejeztük a karbantartást, elmentünk a szállásunkra amit a szekszárdi csapat szerzett nekünk (innen is köszönjük szépen), és megbeszéltük a másnapi feladatokat. Ezután kicsit lazítottunk, de szigorúan meg volt szabva hogy éjfélkor takarodó. Addig viszont szórakozás.

kepernyofoto_2016-11-21_13_52_20.png

Reggel a csapat 06:00-kor kelt, szépen összekészülődtünk, és elindultunk a pályára.

A játék a következőkben zajlott.

Két csapat volt, a Katonai erők és a PMC, a feladat hogy az erdőben elrejtett három táskát kellett megtalálni, mindegyik táska más más pontot ért, amit csak egy valaki tudott kinyitni, ugyanis le voltak lakatolva. 500 , 700, és 1000 pontos táskák voltak. Értelemszerű volt hogy a győzelemhez legalább két csomagot kellett megszerezni.

A nehezítés az volt hogy miután megtaláltuk a csomagot, csak a kijelölt HQ-n a kijelölt személy nyithatja ki. 

A Raptoroknál Rambo felelt a táskák kinyitásáért.

 

A PMC. Természetesen ennél többen voltunk.dsc_0124_nef.jpg

Az első körben még a katonai erők voltak többségben, de aztán egyenlítettük a két oldalt, így végül 25-25 elleni felállás volt.

A Katonák.kepernyofoto_2016-11-21_13_36_21.png

Az első körben a katonák győzedelmeskedtek, pmc oldalon sajnos kevesebben voltak, így könnyedén vissza tudták őket szorítani a bázisukig, a második körben amikor már metörtént a kiegyenlítés, már sokkal izgalmasabb volt a játék, és a PMC szerzett több táskát, mindegyiket IceMan találta meg.

Végre volt lehetőségünk használni a taktikai pajzsot, és azt kell hogy mondjuk, rendkívül sok segítséget nyújtott, sokszor volt olyan, hogy a katonák megtámadták a PMC HQ-t, és a pajzsos megfelelően tudta védelmezni a Mediket amig az a sérülteket gyógyította. Illetve mikor Rambonak kellett kinyitnia a csomagot akkor is volt aki fedezi, ugyanis a hely ahol ki kellett nyitni, eléggé nyílt volt.

A két nagy játék után, még volt lehetőség egy bázisfoglalásra is, ahol a támadók a védőkkel szemben kétharmados többségben voltak.

Összesítésben azt kell hogy mondjuk jobb volt ez a játék az előzőhöz képest, de persze voltak még most is hibák amiket a jövőben javítani fogunk, és reméljünk hogy a következőkben mégtöbben jönnek majd. Külön meglepetés volt hogy még Zalaegerszegből is jött egy csapat akikkel nagyon jól lehetett együtt játszani.

Szóval mégegyszer köszönjük hogy ennyien jöttek, köszönjük a Szekszárd Airsoft Barátikörnek a segítséget, illetve hogy tudtak nekünk szállást bíztosítani, végezetül pedig köszönjük neked hogy elolvastad a cikkünket.

Sziasztok !

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://raptors.blog.hu/api/trackback/id/tr1811979248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása