2017. január 30. 17:35 - Raptors Airsoft Team

Szezonnyitó gyakorlat, és Keresd a Radlert játék.

A Raptorok hétvégén megtartották a 2017-es szezon első gyakorlatát. Ezúttal egy új gyakorlati rendszert próbáltunk ki ami nagyon jól sikerült és a jövőben várhatóan minden gyakorlatot hasonló módon fogunk megtartani. Először a fegyverkezelést gyakoroltuk, azaz gyors újratöltést, taktikai újratöltést, és kézváltást.

Mivel a csapatban főként M-szériák és Ak-replikák vannak ezért két részre osztottuk az embereket, Flash felügyelte az M-széria tréninget, és Rambo az Ak gyakorlást. Végig minusz fokok voltak, így az aksikat a gyakorlás alatt még nem használtuk. Szerencsére nem volt szél, és nem is havazott.img_0045.jpgA fegyverkezelés után, gyakoroltuk hogyan jussunk át nyilt terepen egymást fedezve. Amit nem lehetett teljes gyorsasággal gyakorolni mert eléggé csúszott a terep (páran el is estek, de semmi komoly) 

A tréning után elkezdtük játszani a Keresd a Radlert.

A feladat az volt hogy a két részre osztott csapatnak meg kellett találni három Citromos Radlert, amit a pálya területén elrejtettek...

1025911_pecsi-radler-citrom-vi-3064.jpg

Voltak olyan körök is ahol 30 percet is eltartott a játék mire megtaláltuk mind a hármat ugyanis egy bizonyos idő után a kilőtt játékosok újraéledtek így sokszor volt tűzharc ami lassította a keresést. Viszont valószínűleg a jövőben is fogunk hasonló játékokat csinálni.

Ezen kívül felavattuk a Pécsi Airsoft Sportegyesület új molinóját, ami ezúttal nagyobb és színesebb lett...

dsc_0073_nef.jpg

Szóval tartalmas nap volt, és sokat tudtunk tanulni, illetve ismételni. Reméljük legközelebb nem lesz se hó se hideg, és a replikák is működni fognak.

Sziasztok. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://raptors.blog.hu/api/trackback/id/tr2012169408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása