2016. november 10. 15:49 - Raptors Airsoft Team

Rádiózás Raptor módra

Hogy kellően tudjuk hangsúlyozni a rádiózás fontosságát, a Raptorok egy személyes élményét fogjuk nektek elmesélni.

A csapat még 2016 nyarán ellátogatott Szekszárdra egy játékra. A feladat az volt hogy a három zászlóból, legalább kettőt át kell forgatnunk pirosra (mi voltunk a piros csapat). 

kepernyofoto_2016-11-21_16_23_52.png

A képen láthatóak a zászlók helyei. Mondanom sem kell hogy  a legnehezebb az épület elején található zászló megszerzése volt.

Az erdőben találhatókat könnyebb tűzharcok árán át tudtuk mindig forgatni, azonban az épületnél komolyabb gondok adóttak, és amikor végre meg tudtuk szerezni, addigra a másik két területen már kék volt a zászló. Szóval eldöntöttük hogy a játék utolsó 5 percében indítunk egy összehangolt támadást. Az épületet támadta a legtöbb Raptor (15 fő) ezalatt két kisebb (3-3 fős) csapat lesben állt a másik két pont közelében, majd mikor rádión bemondták hogy megszereztük az épületet, a másik két kisebb raj az utolsó egy percben egyszerre megtámadta az erdőben látható pontokat. A végeredmény: A raptorok mind a 3 zászlót átforgatták.

A történet tanulsága az hogy mivel az ellenfélnek nem volt összehangolt rádiózása, nem tudták az épületben túlságosan felgyülemlett védőket értesíteni hogy adjanak erősítést, mert a többi megszerzett területüket is elvesztették. Ha viszont feladták volna az épületet, és az erdei bázisokra koncentráltak volna, még talán meg is nyerik a mérkőzést. Valamint ha az épületet támadó Raptorok nem értesítik a kisebb csapataikat akkor nem tudtuk volna az utolsó egy percben megnyerni a kört.

Ha esetleg szeretnétek megnézni ezt a játékot, a cikk alatt látható a link.      

 https://www.youtube.com/watch?v=WQL4gjiei1w

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://raptors.blog.hu/api/trackback/id/tr1111947259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása